Voor wie is Stoel Yoga?

Voor ieder die wil bewegen onder deskundige leiding en voor wie het zitten/ bewegen op een yoga mat moeilijk is. Soms kan je wat minder goed uit de voeten. Het kan zijn dat je een blessure hebt opgelopen, een operatie achter de rug hebt, een (tijdelijke)  handicap, op leeftijd bent of een of andere conditie hebt.

Ook als je bijvoorbeeld onder behandeling bent bij een fysiotherapeut en zélf wil werken aan je flexibiliteit, erger wil voorkomen of  beseft dat "rust roest" , ben je van harte welkom bij de stoel yoga.

Wat is Stoel Yoga?

Stoel yoga is absoluut géén slap aftreksel van yoga op de mat maar een volwaardige, op de conditie van de cliënt, afgestemde serie oefeningen in de trant van de Kundalini Yoga.

Wat bewerkstelligt Stoel Yoga?

Je komt op een verantwoorde manier in beweging . Je hartactie gaat omhoog, je bloed stroomt sneller en beter, je lymfesysteem wordt geactiveerd. Je spieren, banden, gewrichten doorbloeden beter en je hormonen zorgen er voor dat het zonnetje van binnen (weer) gaat schijnen. Het kan zijn dat je weer beter gaat slapen, vrolijker bent,  écht beter in je vel komt te zitten omdat je weer beweegt. EN als klap op de vuurpijl werk je op deze manier aan de verbetering van je weerstand wat in deze tijden meer dan noodzakelijk en wenselijk is!

Wil je het eens uitproberen of het iets voor je is? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Praktisch:

Zowel de parkeerplaats, als de toegankelijkheid tot de ruimte behoeft geen probleem te zijn voor rollators of wandelstokken. ook voor rolstoelen wordt naar een oplossing gezocht.

Yoga op de stoel op Uw locatie? Neem graag contact op voor overleg!